Magazinul Auchan Ploiești a devenit Auchan Discount și îți oferă mii de produse la prețuri mici, precum și o mulțime de avantaje daca ești client fidel. Aici găsești o gamă variată de până la 15.000 de produse, atât produse alimentare cat și nealimentare, pentru care poți economisi zi de zi. În plus, dacă ai card de fidelitate MyCLUB Auchan beneficiezi de extra avantaje.   

Situat în satul Blejoi, comuna Blejoi, Prahova, Auchan Discount aduce prețuri și avantaje și mai bune ca până acum. Aici găsești tot ce ai nevoie, de la produse proaspete, de băcănie, detergenți și produse de curățenie, produse cosmetice și îngrijire, până la scutece și articole pentru bebeluși sau băuturi alcoolice și răcoritoare.

Dacă ești membru MyCLUB Auchan te bucuri permanent de 5% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate, la peste 3000 de produse marca Auchan și mărci exclusive Auchan, precum Cosmia, Actuel, Qilive, OneTwoFun, InExtenso, Selecline, Airport, GardenStar etc.

Mai mult, în perioada 23-26 martie ai 10% bani înapoi ca bonus pe cardul de fidelitate la întregul coș de cumpărături, suplimentar reducerilor și promoțiilor deja existente. Pentru celelalte mărci din gamele de produse proaspete, băcănie, îngrijire personală și a casei, produse pentru bebeluși, la fiecare 3 bucăți, ai reducere pe loc de -3% până pe 30 aprilie.

Auchan Discount este deschis zilnic în intervalul orar 08:00-21:00. Aici găsești și serviciile de colectare a uleiului alimentar uzat, a pet-urilor, aluminiului și sticlei, pentru că Auchan încurajează un consum responsabil, având acum oportunitatea să contribui activ la protejarea mediului înconjurător.

Articolele fi comandate și online, de pe auchan.ro, cu ridicare din magazin sau din parcare, folosind serviciul Auchan Drive, gratuit.

Auchan Discount te așteaptă zi de zi cu prețuri mici!