F. T.

Lucrători din cadrul Secţiei nr.2 Poliţie Ploieşti au fost sezizaţi de către un bărbat, în ziua de 12 februarie, în jurul orei 11.00, că a fost agresat de alte două persoane, fiindu-i sustras și telefonul mobil.
Speţa este prezentată într-un comunicat de presă al IPJ Prahova astfel: „În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatând faptul că apelantul, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Ploiești, în calitate de șofer al unei firme de taximetrie, a preluat un client în jurul orei 10:15, pe care l-a transportat la destinația solicitată, iar la coborâre clientul a susținut că nu poate achita contravaloarea cursei, în acest timp sustrăgându-i telefonul mobil șoferului.
Ulterior, între cei doi a izbucnit o altercație, la care a intervenit un alt bărbat, prieten al clientului, amândoi lovindu-l pe șofer (…), după care au fugit.
La scurt timp, polițiștii i-au prins pe indivizii bănuiţi de comiterea faptelor ca fiind doi tineri cu vârstele de 20 și 21 de ani, din orașul Sinaia, respectiv din municipiul Ploiești.
În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca azi (n.n. – ieri) să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”.