Potrivit unei informări a poliţiei prahovene, în ziua de 31 ianuarie, în jurul orei 16.15, angajaţii Secției Rurale de Poliție Drajna „au fost sesizați de către o profesoară a unei unități școlare din comuna Cerașu de faptul că un alt profesor din cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ ar fi fost agresat de un bărbat.
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar din verificări s-a stabilit faptul că profesorul, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost lovit de un bărbat în vârstă de 63 de ani, tatăl unui elev, acesta susținând că fiul său ar fi fost agresat de către profesorul în cauză. În urma conflictului, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 63 de ani, din comuna Cerașu, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi (n.n. ieri) să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă», se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova.