Divizionara C CS Păulești se află în stagiu centralizat de pregătire, la Bran – Cheile Grădiștei, unde elevii lui Florin Pripu au prins o vreme perfectă de cantonament montan: zăpadă, soare, pante perfecte pentru alergări, condiții bune de cazare și masă. Cu un lot echilibrat- Păuleștiul reușind să transfere și un fundaș central care a efectuat cantonamentul din Antalya cu prima echipă a Petrolului, anume Juan Pătrașcu – formația pregătită de Florin Pripu speră să nu întâmpine emoții privind retrogradarea și, de ce nu, să facă o figură cât mai frumoasă în etapele rămase.

Din lotul deplasat la Bran nu face parte Valentin Lazăr, învoit câteva zile, în timp ce fundașul central Eric Ioniță se află în probe la echipa secundă a celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Lotul aflat în cantonament

Narcis Nedelcu, Raul Dumitru, Robert Mălescu – portari
Ștefan Alexandru, Juan Pătrașcu, Marian Țugui, Tudor Țăranu, Alberto Pinescu, Ciprian Neacșu, Cristian Vrăjitoarea, Gabriel Dumitrașcu, Adrian Vintilă, Constantin Stoica, Vasile Cristian, Alexandru Leca, Ovidiu Saulea, Adrian Banu Andrei Mihai, Alin Baciu, Dicu Orlando, Dumitru Marius – jucători de câmp
Antrenor: Florin Pripu