Cel mai vechi component al lotului și jucătorul care a parcurs, alături de Petrolul, toți pașii din 2016 încoace, evoluând în toate cele patru eșaloane, Alberto Olaru a decis să-și continue cariera la un club unde va avea posibilitatea să adune cât mai multe apariții pe gazon, ­reziliindu-și, astfel, contractul cu gruparea ­ploieșteană.
„Petrolul este echipa mea de suflet, la care am crescut și unde, firesc, am cunoscut cele mai mari satisfacții ale carierei! Mă despart cu greu, dar plec să joc și asta este cel mai bine pentru mine în acest moment. Mulțumesc pentru tot, Petrolul!”, a mărturisit Alberto Olaru. În vârstă de 24 de ani, Alberto Olaru a bifat 121 de partide pentru FCP, în campionat și Cupa României, fiind, în mod tradițional, și unul dintre „căpitanii” ­echipei.
La rândul său, aflat în lotul „lupilor” de la începutul anului 2022, Sebastian Moroz (24 ani) a ajuns la un acord cu clubul nostru pentru încetarea contractului. Decizia a venit, de asemenea, în urma solicitării tânărului portar, cel care își dorește să-și continue activitatea la o echipă unde să aibă mai multe oportunități să joace.