Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 2 februarie 2023, între orele 6.00-14.00, pentru remedierea unei defecțiuni accidentale într-un cămin de vane, situat la intersecția străzilor Carol și Calea Doftanei.

Vor fi afectați toți abonații HIDRO PRAHOVA SA din municipiul Câmpina.

Reluarea distribuției în regim normal de presiune și debit va fi asigurată la un nivel optim, după finalizarea lucrărilor anunțate și încărcarea rețelelor. Societatea HIDRO PRAHOVA SA îşi cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat şi dă asigurări că distribuţia apei va fi reluată imediat după umplerea conductelor de alimentare cu apă din municipiul Câmpina.

Societatea noastră îşi cere scuze față de locuitorii care nu vor avea apă potabilă pe durata desfășurării intervenției şi roagă toţi consumatorii vizați să îşi asigure rezerve pentru consum și uz casnic. Înainte de reluarea distribuţiei, vor fi prelevate probe de apă, ce vor fi analizate în vederea asigurării gradului de potabilitate al acesteia, conform reglementărilor în vigoare.