Polițiștii din cadrul Secției nr.2 Ploiești l-au reținut pe un tânăr în vârstă de 24 de ani din orașul Mizil, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Concret, potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, „în data de 13 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un agent de pază al unui supermarket din zonă de nord a municipiului că două persoane ar fi sutras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 550 de lei.
Din cercetări a reieșit faptul că, tânărul în cauză, împreună cu prietena acestuia, în timp ce se aflau în incinta respectivului supermarket, ar fi sustras şase sticle cu băuturi alcoolice, ulterior aceștia fugind în parcarea unității, acolo unde a fost depistată numai tânăra, de către agenții de pază. Aceasta a fost condusă în incinta supermarketului, unde a devenit recalcitrantă, distrugând mai multe bunuri.
Polițiștii de investigații criminale au reușit, însă, să-l prindă şi pe tânăr, acesta fiind preluat de către polițiștii Secției nr.2 de poliție Ploiești și condus la sediul unității de poliție, pentru audiere.
În baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și furt calificat”.