Pe locul 1 în Liga A, cu 65 de goluri marcate și doar 9 primite, Tricolorul Breaza este, la finalul turului, atât echipa cu cel mai bun atac, cât și cea mai eficientă, din punct de vedere al defensivei, la nivel județean. Cu o medie de aproape 4 goluri marcate pe meci, jucătorii Tricolorului și-au adjudecat, meritat, titlul de ”campioană de iarnă”.
Golgheterul formației pregătite de Costin Plăvache, după turul de campionat, cu 19 reușite, este Cristi Negotei, care este, la acest moment, și cel mai bun marcator din primul eșalon jduețean. Revenit în această vară în culorile Tricolorului, de la Voinţa Adunați (!), acesta a arătat în multe jocuri că rămâne un jucător extrem de periculos în fața porții, deși, atenție, nu se poate spune că postul său preferat este cel de ”Vârf împins”, ci mai degrabă acela de al ”doilea atacant”.
Pe locul 2 în clasamentul golgheterilor echipei din Breaza, cu 9 reușite, îl regăsim pe Marius Duricu, jucător din linia de mijloc, dar care apare excelent la finalizare atunci când are ocazia, “specialitatea casei” fiind șuturile de la distanță și… loviturile de pedeapsă, acesta transformând toate cele 3 penaltyuri de care a fost ”responsabil” în acest tur. Din păcate, Duricu, poate cel mai bun mijlocaș din liga A, nu a putut dovedi valoarea sa și în turneul UEFA Regions Cup, unde a declinat participarea alături de selecționata județeană și de colegii săi, din cauza programului de la serviciu, după ce, în finala pe țară a întrecerii, fusese unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.
Podiumul îl inchide Daniel Dumitru, marcator a 6 goluri în cele 17 etape scurse până acum, acesta fiind un jucător tânăr, cu viteză şi tehnică, el reușind să puncteze în unele momente decisive din acest tur, poate cel mai important gol venind în chiar ultima rundă, duminica trecută, când jucătorul a dat tonul revenirii echipei sale în jocul cu AFC Brebu, scor 3-1, meci care a dus Tricolorul în postura de lider solitar al eșalonului.

Ierarhia completă a marcatorilor Tricolorului, echipa de pe locul 1 din Liga A Prahova, este următoarea:
Cristi Negotei – 19 goluri
Marius Duricu – 9 goluri
Daniel Dumitru – 6 goluri
Mihai Mușea, Costin Ioniță, Vlăduț Burlacu – câte 4 goluri
Andrei Roșu, Marian Petrescu, Sergiu Toader – câte 3 goluri
Cătălin Ștefanoiu, Vlad Badea, Alexandru Popa, Marian Dumitrache – câte 2 goluri
Ovidiu Gheorghe – 1 gol
1 autogol (a beneficiat în meciul cu Unirea Urlați.