Unul dintre proiectele cele mai nonconformiste din industria muzicală, Carla’s Dreams, este mai nou implicat în universul unui celebru joc video la nivel global. Este vorba despre colaborarea artistului cu Free Fire, cel mai descărcat joc mobil de tip battle royale, foarte popular și în rândul pasionaților de jocuri din România. Jocul se poate descărca și juca în mod gratuit, fiind însă tipul de conținut de divertisment cu achiziții în aplicație.

Surpriză deosebită pregătită fanilor săi, ”Adidașii gri” este o melodie care a înregistrat deja peste 430.000 de vizualizări pe canalul oficial Carla’s Dreams pe YouTube, în doar primele 3 zile de la lansare. Piesa ”Adidașii gri” a fost compusă și produsă de Carla’s Dreams, Marcel Botezan și Sebastian Barac și reprezintă o confesiune care prezintă povestea miilor de pași, de locuri vizitate, de sentimente intense și emoții speciale din cei 10 ani de întâlniri dintre Carla’s Dreams și publicul său.

Videoclipul este semnat de Roman Burlaca, iar de implementarea proiectului s-au ocupat Global Records (casă de discuri) și Good Game Industry (agenție de publicitate specializată în sectorul de gaming). Legătura cu jocurile vine tocmai prin colaborarea cu renumita companie globală de jocuri video Garena, deținătoarea celui mai descărcat battle royale mobil din lume, Free Fire.

Carla’s Dreams, pe urmele lui Justin Bieber în jocul Free Fire

Cum este implicat Carla’s Dreams în jocul ales ca formă de divertisment de o mulțime de români? Artistul este transpus în Free Fire prin intermediul unui costum special creat format din pantofi sport, mască și hanorac. Cu 1,81 milioane de abonați la canalul oficial de YouTube, Carla’s Dreams intră acum într-o categorie selectă de personalități care colaborează cu Garena și apar în jocul Free Fire, printre care muzicianul Justin Bieber, trupa sud-coreeană BTS sau fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo.

Noua piesă ”Adidașii gri” de la Carla’s Dreams va putea fi ascultată în meniul jocului Free Fire, iar accesoriile Carla’s Dreams vor putea fi obținute de jucători în mod gratuit, începând cu campania pornită pe data de 1 ianuarie 2023, la îndeplinirea anumitor misiuni din joc.

”Anonimatul este un simbol universal ai cărui reprezentanți, evident, suntem. Alături de Free Fire am reușit să îl ducem încă mai departe, să îl transformăm. Mereu am fost fani ai încercărilor, iar această experiență ne face să rămânem astfel” a declarat Carla’s Dreams, un adevărat brand de top în lumea muzicii din România și nu numai.

Jocurile pe mobil, printre preferințele românilor în materie de divertisment

Industria jocurilor video online este în plină dezvoltare inclusiv pe piața din România. Pe măsură ce gadgeturile au devenit tot mai performante, iar conexiunile de internet mobil au ajuns la viteze mai mari și la prețuri foarte accesibile, jocurile pe smartphone și tabletă sunt acum printre preferințele principale ale românilor în materie de divertisment. Cu dispozitive de ultimă generație (chiar și din clasa medie) și cu internet 4G sau 5G, experiențele la jocuri online pot fi extrem de intense.

Jocuri precum Free Fire atrag tocmai prin posibilitatea de joc gratuit. Însă posibilitățile de distracție online sunt tot mai variate. Inclusiv în categoria jocurilor de tip slot – un segment foarte popular – există posibilitatea de jucat chiar gratuit, fara depunere, pe platforme specializate.

Carla’s Dreams, un proiect care a cucerit publicul

Cu piese versatile, mesaje pline de substanță și tematică diversă, Carla’s Dreams este un proiect muzical original, cu mare succes la public – milioane de fani, zeci de piese lansate, sute de milioane de vizualizări, sute de concerte. Carla’s Dreams este de fapt un proiect din Republica Moldova, care s-a dezvoltat nu doar în România, ci și în alte țări precum Ucraina sau Rusia.

Piesa ”Sub pielea mea #Eroina” a devenit una dintre cele mai apreciate melodii ale trupei Carla’s Dreams, ajungând pe locul 11 în Shazam la nivel mondial, depășind P!nk, Coldplay și Florence + The Machine. Carla’s Dreams a realizat multe colaborări cu alți artiști de top și este adesea prezent în emisiuni de televiziune în România.