Există atât de multe haine pentru bebeluși adorabile pe piață, încât poate fi extrem de dificil să alegeți îmbrăcămintea potrivită pentru bebelușul dvs. nou-născut sau pentru cel în creștere!

Ținând cont de acest lucru, am prezentat câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru cumpărarea hainelor pentru bebeluși, astfel încât să știți de ce aveți cu adevărat nevoie atunci când va veni momentul.

Alegeți întotdeauna o mărime în plus față de vârsta actuală a bebelușului dvs.

Mărimile hainelor pentru bebeluși tind să fie de dimensiuni mici, așa cum v-ați putea aștepta. Cu toate acestea, există o problemă evidentă în acest sens: bebelușii cresc atât de repede!

Din acest motiv, s-ar putea să ți se recomande să schimbați efectiv o mărime mai devreme pentru a vă adapta la creșterea rapidă a micuțului dvs. Majoritatea bebelușilor de șase luni, de exemplu, pot purta haine concepute pentru cei cu vârste cuprinse între nouă și 12 luni – deci, dacă vă uitați la haine pentru bebeluși care se potrivesc exact la mărimea actuală a bebelușului dvs., s-ar putea să fi ajuns deja puțin prea târziu pentru a le cumpăra.

Fiți atentă atunci când cumpărați îmbrăcăminte pentru bebeluși de lux

Îmbrăcămintea de lux pentru bebeluși vine la un cost superior, dar acesta nu este întotdeauna un preț demn de plătit pentru articole de bază, cum ar fi vestele și bluzele simple. Așadar, vă sugerăm să amestecați și să asortați garderoba bebelușului dumneavoastră, poate optând uneori pentru mărci ceva mai „la modă”, dar, de asemenea, alegând ocazional și haine pentru bebeluși mai ieftine care se potrivesc nevoilor dumneavoastră și ale bebelușului dumneavoastră.

De multe ori, s-ar putea să vi se pară mai ușor să introduceți un termen de căutare relevant în Google, cum ar fi „îmbrăcăminte pentru bebeluși la prețuri accesibile online”, ceea ce vă va permite să descoperiți magazine care vă oferă atât haine pentru bebeluși de înaltă calitate, cât și eficiente din punct de vedere al costurilor, din care puteți alege.

Uneori, faptul că un articol este „high-end” nu înseamnă că este mai bun decât alternativele mai ieftine.

Nu cumpărați prea mult sau prea puțin

Este ușor să vă lăsați copleșit de amploarea uriașă a îmbrăcămintei pentru bebeluși de pe piață. Așadar, vă sfătuim să evitați să cumpărați prea mult sau prea puțin din fiecare tip de articol.

De exemplu, probabil că veți avea nevoie de cel puțin opt costume all-in-one pentru bebelușii mai mici și de cel puțin șase veste. Unul sau două cardigane nu ar strica și este întotdeauna înțelept să cumpărați costume pentru nou-născuți dacă vă duceți copilul în parc. Un singur costum de cărucior robust și o căciulă de bebe ar trebui să fie suficient!

Bineînțeles, fiecare bebeluș este diferit, așa că ar trebui să vă asigurați că nu vă copleșiți dulapurile și sertarele de acasă cu articole pe care adorabilul dvs. pachet de bucurie nu le va purta niciodată.

Ce tip de haine pentru bebeluși sunt cele mai bune?

Hainele pentru bebeluși sunt o afacere profitabilă, cu atât de multe tipuri diferite de ținute, de la blugi la rochii formale și de la haine de îmbrăcat la hanorace cu glugă.

Poate fi ușor să vă lăsați tentată de toate ținutele drăguțe, dar există câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre bebeluși și haine:

  • Scutecele curg. Este foarte posibil ca bebelușul dumneavoastră să-și murdărească hainele cel puțin o dată pe zi. Merită să vă risipiți banii pe haine scumpe? Merită cu siguranță să vă asigurați că toate hainele pentru bebelușul dumneavoastră sunt lavabile la mașină.
  • Bebelușii vomită. Uneori s-ar putea să scuipe doar puțin, iar alteori iese toată hrana. Dacă sunteți norocoși, bebelușul poartă o bavetă care prinde tot.
  • Hainele complicate nu sunt prietenele dvs. la 2 dimineața. Topul drăguț care se încheie la spate nu va fi la fel de drăguț la 2 dimineața când trebuie să schimbați hainele copilului.
  • Pantofii sunt drăguți, dar total inutili. Bebelușul dvs. nu va merge până în jurul unui an, așa că economisiți-vă banii!
  • Prietenii/familia dvs. vă vor cumpăra lucrurile drăguțe. Oamenii nu pot rezista să nu cumpere haine noi pentru bebelușii nou-născuți. Veți vedea că o mulțime de rochii, cardigane drăguțe și combinații de topuri/legging vor proveni din cadouri după nașterea bebelușului.