Petroliștii s-au antrenat zi de zi în această pauză compe­tițională, pregătindu-se pentru cele două meciuri care îi așteaptă pe parcursul săptă­mânii. De ieri, elevii lui Nicolae Constantin s-au mutat la Mediaș, în condițiile în care stadionul „Gaz Metan” va găzdui, în decurs de trei zile, confruntările cu CSC 1599 Șelimbăr (astăzi, ora 18.45, faza play-off a Cupei României Betano) și cu CFR Cluj (sâmbătă, ora 21.30, Superliga, etapa a 12-a).
Pentru acest mini-cantonament, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” va deplasa aproape întreg lotul la Mediaș, singurul absent fiind portarul Raul Avram, cel care, din cauza unor probleme de natură medicală, nu s-a putut pregăti în ultimele zile. Convocați la naționalele „U20” și ”U21”,  Mario Bratu și Valentin Țicu vor face joncțiunea cu colegii lor la Mediaș, primul venind direct de la Arad, iar „căpitanul” de la Cluj Napoca. De asemenea, confruntările din această săptămână ar putea coincide și cu debutul în tricoul „galben-albastru” pentru Felix Mathaus, fundașul central urmând să fie legitimat cu acte în regulă, și pentru portarul Andreas Leitner, în cazul austriacului așteptându-se „cartea verde”.

Petrolul vrea bani (mai) mulţi din bilete!
Gruparea ploieșteană a demarat procedura de comercializare a biletelor pentru ultimele două partide de pe teren propriu din turul sezonului regular al Superligii, cele cu FC FCSB (duminică, 9 octombrie, ora 21.30, etapa 13) și FC Argeș (ora și data ­urmează să fie stabilite, meciul se va disputa în intervalul 21-24 octombrie, în cadrul etapei a 15-a). Petrolul anunță că „vor fi vândute doar pachete de ­bilete, ce vor asigu­ra accesul la ambele întâlniri! Nu va exista posibilitatea de a fi procurate tichete individual, pentru oricare din­tre cele două jocuri!”
Astfel, va fi emis un singur bilet, ce va trebui prezentat în momentul accesului la meciul cu FCSB și, obligatoriu, păstrat pentru accesul pe stadion și la întâlnirea cu FC Argeș. Păstrarea în bune condiții este responsabilitatea posesorului, nefiind posibilă eliberarea unui alt tichet în caz de pierdere sau deteriorare. Dat fiind faptul că jocul cu FC FCSB va fi unul cu grad ridicat de risc, pe bilete vor fi inscripționate numele cumpărătorilor.
Prețurile pachetelor de bilete ce vor asigura accesul la meciurile cu FC FCSB și FC Argeș vor fi următoarele:
– Peluze – 20 lei;
– Tribuna II – 60 lei;
– Tribuna I – 80 lei;
– Tribuna 0 – 100 lei;
– Lojă – 500 lei
În prima fază, tichetele pot fi achiziționate online, accesând www.entertix.ro, iar de astăzi acestea vor putea fi găsite și la casa de bilete a stadionului, ce va fi deschisă conform următorului program:
– miercuri, 28 septembrie: orele 10.00 – 20.00;
– joi, 29 septembrie: orele 10.00 – 20.00;
– vineri, 30 septembrie: orele 10.00 – 20.00.