N. Dumitrescu

Având în vedere că sistarea furnizării apei calde afectează aproape 130.000 de ploieșteni, lipsa acestui serviciu public va duce și la organizarea unui protest în stradă. Evenimentul este programat să aibă loc, astăzi, între orele 10.00-13.00, la Ploiești, în fața Palatului Administrativ. Anunțul organizării acestui protest a fost făcut de către președintele Uniunii Asociației de Proprietari Prahova, Eugen Cristescu, fiind confirmat și de către reprezentanții Poliției Locale Ploiești, instituția care aprobă organizarea acestor evenimente. Potrivit organizatorilor evenimentului de astăzi, cei care vor manifesta în stradă pentru reluarea furnizării apei calde atât în apartamentele ploieștenilor, cât la instituțiile publice, inclusiv spitale, vor avea o listă de revendicări, care vor fi auzite în timpul protestului, dar vor fi înaintate și conducerii Consiliul Județean și Instituției Prefectului Prahova, prima cerință fiind, desigur, reluarea furnizării apei calde menajere.
Reamintim că, de la 1 august a.c., așa cum se anunțase, furnizarea apei calde menajere în Ploiești a fost sistată, pentru minimum 30 de zile, a doua zi, marți, membrii AGA de la ADI Termo Prahova aprobând rezilierea
contractului cu noul operator de termoficare al Ploieștiului, acesta din urmă fiind somat, totodată, ca să reia furnizarea apei calde menajere.