F.T.

Sâmbătă seara, în jurul orei 21:00, angajaţi ai Serviciului Județean de Poliție Transporturi au fost alertaţi că un tânăr în vârstă de 14 ani, din Ploiești, s-a electrocutat în apropierea unei căi ferate.
În baza celor sesizate, s-a format o echipă operativă, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că minorul s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren, în zona stației Ghighiu.
Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, „întrucât minorul a suferit vătămări corporale, acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, iar în cauză a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”. În legătură cu acest nefericit incident, şi ISU Prahova a emis un document de presă în care se precizează faptul că „în urma evaluării medicale, victima a suferit arsuri de gradul III şi IV pe 70 la sută din suprafaţa corporală ( faţă, torace, membre superioare şi inferioare).Tânărul a fost transportat la UPU Ploieşti, fiind intubat şi ventilat mecanic”.