Arii din opere, piese celebre crossover, dar și compoziții proprii. Cu acest program va încânta publicul Laura Bretan pe cei care, mâine, la ora 19.00, se vor afla la filarmonica ploieșteană unde artista va susține un concert special. Laura Bretan este o cântăreață americană de origine română remarcată pe plan național și internațional datorită vocii sale și a puterii de transmisie artistică. A urcat pe scene din multe țări precum Statele Unite, Italia, Spania, Canada, Anglia, Emiratele Arabe Unite, Vatican, iar în România pe scenele de la Sala Palatului, Ateneul Român, Opera din Cluj, Teatrul Național ”Vasile Alecsandri” din Iași etc. Performanțele sale live au devenit virale, fiind urmărite de zeci de milioane de oameni de pe tot globul, artista fiind invitată și intervievată la posturi importante de televiziune, dar și de publicații celebre, după extraordinara performanță de a ajunge în finala show-ului de televiziune ”America’s Got Talent”, aceasta câștigând, în anul 2016, și concursul ”Românii au talent”. A cântat împreună cu Matteo Bocelli, fiul lui Andrea Bocelli, cu Victor Micallef, membru al celebrului grup canadian „The Tenors”, cu Steven Tyler (solistul vocal al formației Aerosmith), dar și cu Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, dar și în duet cu Michael Bolton, cu Il Volo și cu marele tenor José Carreras. A apărut în filmul “Aria pentru Albrights” unde a jucat rolul principal al Annei, filmul având premiera la Festivalul de Film de la Louisiana-2017. În februarie 2019, Laura Bretan a fost finalistă la Selecția Națională a concursului Eurovision, cu melodia ”Dear Father”, pe muzica realizată de Mihai Alexandru și versurile Alexei Niculae, iar rezultatele finale au pus-o pe mezina concursului de atunci, la doar 16 ani, pe poziția a doua, având cel mai mare punctaj primit din partea românilor la televot (de 10 ori mai multe voturi decât câștigatoarea finalei). Pe lângă muzică, Laura Bretan își dedică o parte din timp activităților de binefacere, fiind ambasador al Star of Hope International, organizație de ajutorare a copiilor săraci, orfani sau cu dizabilități, în prezent fundația ajutând peste 44.000 de copii din întreaga lume.
Laura Bretan este și câștigătoarea a numeroase premii internaționale, precum „Vocea unui înger”, acordat de Fundația Safe Haven, premiul „Excellence Award” la Roma, de la organizația Pro Patria, 2016, Premiul internațional „Giuseppe Sciacca” la Vatican, în 2018, premiul „Noi susținem excelența!” de la organizația Occidentul Românesc din Spania etc., iar în 2019 a primit distincția de ”Cetățean de onoare”al comunei Vama din Satu Mare. În 2020, Laura Bretan a lansat albumul ”World I See”, o producție internațională, coordonată de Giora Linenberg, album distins cu ”Discul de Aur”, acordat de către Universal Music Group.
În ceea ce privește prezența de mâine de la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești, artista va susține un concert inedit, voce – pian, aceasta fiind acompaniată de Giora Linenberg din Israel, pianist (colaborator al Larei Fabian si a lui Andrea Bocelli), dirijor al Orchestrei Filarmonice din Tel Aviv și producător, între altele, al albumului “World I See” – albumul de debut al Laurei Bretan, încununat cu Discul de Aur, acordat de Universal Music Group. Biletele se găsesc la casa de bilete filarmonicii, dar și online.