La începutul acestei săptămâni, a avut loc reunirea echipei CS Blejoi pentru următorul sezon competiƫional, formația pregătită de Marius Vișan fiind cea mai grăbită la acest capitol dintre formațiile prahovene. În ceea ce priveşte noutăƫile, cele mai importante transferuri, până acum, sunt ale unor fotbaliști care au și Liga 1 ”în CV”, anume fundaşul central Bogdan Şandru (33 ani, jucător experimentat trecut pe la Pandurii Tȃrgu Jiu şi Dunărea Călărasi) şi mijlocaşul Cătălin Pahonƫu (23 ani, ex-Astra).

Au mai participat la antrenamente, fiind foarte aproape de un transfer, portarul David Neacşu (20 ani) şi atacantul Marian Dumitrache (19 ani), ambii de la Tricolorul Breaza, iar la capitolul ”negocieri” se mai poartă discuții cu jucători ”atractivi”, astristul Davin Brăilă fiind printre aceștia.
A fost prezent la reunire şi Robert Enache, care urmează un program de recu­perare după operaƫia de menisc și au lipsit motivat – fiind ȋncă în vacanƫă – tȃnărul fundaş Adrian Nicolae şi mijlocaşul Cosmin Munteanu.
Față de sezonul anterior, nu mai fac parte din lot: Aris Oprea (20 ani) şi Cristian Licsandru (20 ani), ambii jucători aparƫinȃnd de Petrolul, fiind ȋn căutarea unor angajamente la echipe de nivel superior, dar, nu este exclus ca, în funcție de negocierile cu Petrolul, cei doi (sau alți jucători de la echipa de prim eșalon) să ajungă, mai târziu, sub comanda antrenorului Marius Vişan. De menționat că Vișan va fi ajutat de către Irinel Dumitru şi Adrian Gheorghe, ca staff tehnic, iar în următoarea perioadă vor fi testaƫi mai mulƫi tineri jucători, primul meci amical fiind programat sȃmbătă, de la ora 10,00, cu Petrolul 95.

Lotul prezent la primul ­antrenament:
Portari: Petru Marinache, Sergiu Bălănică şi David Neacşu
Fundași: Răzvan Catană, Claudiu Stoica, Tudor Ţăranu, Bogdan Şandru,
Mădălin Ghinea, Andrei Şerban
Mijlocaşi: Ionuƫ Şerban, Cătălin Pahonƫu, Mădălin Răileanu, Mihai Niƫescu, Dragoş Mănescu, Vlad Badea
Atacanţi: Cosmin Lambru, Dănuƫ Iancu, Marian Dumitrache