Ultima etapă a Ligii A Prahova a adus și confirmarea ”matematică” a ceea ce se știa de câteva meciuri, anume că CS Păulești va fi echipa care va reprezenta fotbalul prahovean la barajul pentru promovarea în Liga a III-a.
După 3-0 pe terenul celor de la CSO Băicoi, în ultima etapă a sezonului, cei de la Păulești au avut motive să deschidă șampania, la propriu, ierahia finală fiind completată de Atletic United – ”medalie de argint”, podiumul fiind încheiat de către CS Cornu.
Cum Federația Română de Fotbal a stabilit, împreună cu reprezentanții Asociațiilor județene de fotbal, la întâlnirea care a avut loc la Cheile Grădiștei, ca echipele campioane pe plan județean să fie anunțate până pe data de 12.06.2022, ieri, AJF Prahova a confirmat campioana județeană! Barajul interjudețean pentru promovarea în liga 3 are loc în dublă manșă, pe 18.06  și, respectiv, 25.06 2022. Campioana județului Prahova va avea de înfruntat în dubla dispută de baraj câștigătoarea întrecerii județene din Giurgiu, Adunații Copăceni urmând să fie adversara din acest baraj. Echipa din Adunații Copăceni a câștigat, tot sâmbătă, campionatul din Giurgiu, după un meci de baraj cu Dunărea Giurgiu, câștigat, atenție, cu 17-16, după… 36 de lovituri de departajare executate de către cele două echipe!
Așadar, CS Păulești – FC Adunații Copăceni va fi ”dubla” de baraj, cu prima manșă, pe terenul campioanei prahovene, sâmbătă!