Fl. Tănăsescu

În ziua de 8 Martie a.c., în jurul orei 12:00, polițiștii Secției nr.2 Ploiești au fost sesizați de către o femeie că la ușa apartamentului său s-a prezentat concubinul ei, dorind să discute cu ea, deși față de acesta fusese emis, anterior, un Ordin provizoriu de protecție.
În legătură cu acest aspect, reprezentanţii IPJ Prahova au emis următorul comunicat: „În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, la data de 5 martie a.c., față de bărbat a fost emis un Ordin provizoriu de protecție, prin care este obligat, pentru o perioadă de 5 zile de la data emiterii acestuia, să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de concubina sa și față de locuința și locul de muncă ale acesteia.
Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost identificat la fața locului și condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore (…). În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor privind Ordinul de protecție provizoriu.”