O victorie meritată, muncită şi de moral pentru tinerii jucători ai celor de la CS Blejoi în duelul cu o echipă de play-off, Sepsi 2, respectiv un egal obținut de către CSO Plopeni pe terenul unei alte grupări cu pretenții la primele locuri, FC Pucioasa, a fost bilanțul echipelor noastre din Liga 3 în prima rundă din 2022.
Pe teren propriu, CS Blejoi a obținut o victorie incontestabilă, pe lȃngă cele două goluri marcate de Andrei Şerban (’29) şi Cosmin Lambru (’35), având și un gol anulat pentru ofsaid (‘55 Lambru) şi alte cȃteva ocazii mari pe care Munteanu, Catană sau Lambru nu au reuşit să le fructifice.
Cealaltă echipă de divizia C- CSO Plopeni – a obținut un punct extrem de important, în deplasare, golul lui Bogdan Minea aducând o remiză pe terenul de la Pucioasa, unde, evident, elevii lui Daniel Dumitrache plecau cu șansa a doua.

CS Blejoi – Sepsi OSK 2 Sfȃntu Gheorghe 2-0
Stadion: ”Comunal” – Blejoi. Spectatori: 200. Marcatori: A. Şerban (29), Lambru (35)
CS Blejoi: Marinache – A. Şerban, Ţăranu, Nicolae, Oprea – Licsandru – Catană (78 Ghinea), Enache, Munteanu, Niƫescu (86 Dr. Mănescu) – Lambru (89 Iancu). Antrenor: Răzvan Vlad
Sepsi OSK 2: Gado – Popa, David, Berde, Mitu – Grigore, Nistor – Pal (78 Bende), D. Renƫa, Santa (63 Incze) – S. Şerban (63 Bencze). Antrenor: Alexandru Andrasi.
Avertismente: Lambru (’34)/-
Arbitri: Adrian Dumitru (Tȃrgovişte) – Ion Onicescu (Glodeni – Dȃmboviƫa) şi Stefan Mincu (Tȃrgovişte)
Observatori: Mugurel Vădan (Bucureşti) – pentru arbitri, Adrian Peiu (Urziceni) – pentru joc.
Jucătorul meciului: Lambru.