70 de persoane urmau să fie audiate, ieri, la sediul DIICOT Ploieşti

Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO), împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat 11 percheziții domiciliare în Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.
Potrivit unui comunicat al poliţíei prahovene, descinderile au fost motivate de faptul că „începând cu luna iulie 2021, polițiștii au documentat activitatea unei grupări infracționale specializate în traficul de droguri de risc şi mare risc, din cercetările efectuate reieşind faptul că membrii acesteia ar fi comercializat cannabis și comprimate de ecstasy către consumatori din județul Prahova.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate 250 de grame de cannabis, două cântare electronice, şapte telefoane mobile, 6.100 de lei, 160 de euro, precum și bunuri folosite la ambalarea, porționarea și consumarea drogurilor”.
70 de personae vizate urmau să fie conduse, până aseară, la sediul DIICOT Ploiești, iar după finalizarea audierilor procurorul de caz va dispune măsurile legale care se impun.