• Cluburile prahovene, programate la vize

Federaţia Română de Fotbal – prin Departamentul Competiții – organizează operațiunile privind acordarea vizelor anuale pentru jucătorii seniori și juniori participanți în competițiile organizate.
În acest sens, cluburile participante în toate competiţiile organizate de către FRF, anume Liga 2, Liga 3 și juniori republicani, vor trebui să prezinte la Departamentul Competiţii următoarele documente, după caz:
1. Carnetele de legitimare ale jucătorilor amatori;
2. Licențele de jucători profesioniști;
3. Contractele încheiate cu jucătorii profesioniști (dacă nu se află în evidențele FRF)
4. Fişele originale atât pentru jucătorii seniori şi juniori care sunt transferaţi de la cluburi din Liga 1 şi campionatele judeţene, cât şi pentru juniorii legitimaţi deja la club, dar care au evoluat anterior datei de 1 ianuarie 2022 doar în competiţiile judeţene.
5. Solicitare electronică de vize anuale separat pentru fiecare categorie de vârstă (seniori, juniori U19, juniori U17 şi juniori U16, acolo unde este cazul)
Ca şi în anul precedent, solicitarea de viză este obligatorie şi se va face doar prin intermediul platformei Football Connect, în secţiunea Solicitări Vize Anuale, pentru fiecare categorie de vârstă separat, în caz contrar, solicitarea urmând a fi respinsă. Pentru detalii tehnice, cluburile sunt rugate să ia legătura cu reprezentanţii Departamentul Competiţii.
Pentru ca toate aceste operațiuni privind acordarea de vize să se deruleze în condiții normale, cu respectarea normelor sanitare în vigoare în contextul pandemiei COVID-19 şi pentru a se reduce timpul de aşteptare, cluburile din Liga 2 se vor prezenta cu documentele necesare la FRF conform unor programări, cluburile prahovene urmând să se prezinte astfel:
27.01.2022: ACS Petrolul 52, AFC Astra
17.02.2022: CS Blejoi, CSO Plopeni, Viitorul Dăeşti, Flacăra Horezu, Minerul Costeşti, Petrolul Potcoava, Vediţa Coloneşti, CSM Slatina.
03.03.2022: Argeş, Prahova , doar pentru cluburile cu activitate exclusivă de juniori participante în competiţiile organizate de FRF (cluburile din Liga 1, Liga 2 şi Liga 3 se vor prezenta cu solicitările pentru juniori la datele stabilite pentru eşaloanele respective), în cazul județului nostru – Petrosport Ploiești.
Departamentul Competiţii a anunțat că, în conformitate cu decizia Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal din 18 august 2020, perioada de transfer aprobată pentru această iarnă este 18 ianuarie – 14 februarie 2022.