Ca la fiecare final de an, unul dintre iubitorii şi susţinătorii sportului prahovean – Emanoil Savin – a organizat un „meci al prieteniei”, la Buşteni, invitaţii de anul acesta fiind reprezentanţii echipei Petrolul Ploieşti, liderul eşalonului secund.
Claudiu Tudor, Laurenţiu Marinescu, Mario Bratu şi Valentin Ţicu au jucat în echipa lui Savin, alături de Constantin Budescu, şi el considerat „petrolist”, atât prin trecutul său – Petrolul fiind clubul unde s-a lansat în fotbal, cât şi, se speră, prin viitorul său, existând discuţii pentru revenirea sa la echipa ploieşteană, la un moment dat.
Cu tinereţea de partea lor, „petroliştii” au reuşit să câştige atât meciul principal (s-au jucat două reprize a câte 30 de minute), cât şi repriza „extra”, de încă 10 minute, „comandată” de Budescu, care, pur şi simplu… a avut chef de fotbal, acesta făcând haz de necaz cu privire la numărul minutelor jucate de el la FCSB în final de 2021! Replica selecţionatei locale, din care nu au lipsit foştii fotbalişti emblematici ai Buşteniului – Cornel Vişan, Viorel Berbec, Mihai Aldea, Cosmin Teodorescu, Daniel Ştefănoiu, a fost una „peste aşteptări”, toţi cei prezenţi având parte de o seară reuşită, mai ales că numărul invitaţilor a crescut, Marius Niculae ajungând şi el la Buşteni, de la un alt turneu, de la Braşov.

Budescu dă un răspuns pe 10 ianuarie

Posibilitatea revenirii lui Budescu în tricoul Petrolului prinde contur, internaţionalul român fiind în negocieri cu Gigi Becali pentru a rezilia contractul cu FCSB, valabil până în vara lui 2023, după care va decide „pe ce drum o va apuca”. „Voi da un răspuns cu privire la viitorul meu fotbalistic până în 10 ianuarie” – a anunţat Budescu, care are deja două oferte: de la Petrolul, respectiv de la… Malatyaspor!