În lipsa tradiționalei competiții organizate de către Asociația Județeană de Fotbal Prahova – ”Cupa Moș Crăciun”, în Ajun, pe durata unei jumătăƫi de zi, ”Moșul” micilor fotbaliști a venit la Blejoi, unde bucuria fotbalului juvenil s-a făcut simțită din plin.

Astfel, în organizarea Clubului Sportiv Blejoi, cu sprijinul Primăriei Blejoi şi al sponsorilor Elsor Com şi Sevlar, ”Moș Crăciun” a provocat şase echipe de juniori U13 la un turneu de fotbal în sală, primit cum nu se poate mai bine de către cei prezenți și disputat cu emoțiile și ambiția specifice vârstei.

Turneul a fost câștigat de către echipa CS Blejoi 1 (antrenor Ovidiu Neagu), care a ȋnvins ȋn finală , scor 3-2, formația Petrolul Noua Generaƫie Strejnicu (antrenor Ştefan Ştefan), podiumul fiind completat de către Petrolistul Boldești (antrenor Stelian Tănăsescu).
Premierea a fost facută de Luminiƫa Dogaru, campioană naƫională, europeană şi mondială la popice, iar la final toƫi participantii au primit cadouri de la Moş Crăciun.
Rezultate Cupa Moş Crăciun 2021 – juniori U13:
Grupa A: CS Blejoi 1 – CS Valea Călugărească 6-0
CS Blejoi 1 – Savi Sport Bucov 3-2
CS Valea Călugărească – Savi Sport Bucov 4-5
Grupa B: Petrolul Noua Generaƫie
Strejnicu – Petrolistul Boldeşti 2-1
Petrolul Noua Generaƫie Strejnicu –
CS Blejoi 2 3-1
Petrolistul Boldeşti – CS Blejoi 2 1-1
Meciuri de clasament:
Locurile 5-6: CS Blejoi 2 – CS Valea Călugarească 0-0, 2-0 lov. dep.
Locurile 3-4: Petrolistul Boldeşti – Savi Sport Bucov 4-0
Locurile 1-2: CS Blejoi 1 – Petrolul Noua Generaƫie Strejnicu 3-2
Premii individuale:
Cel mai bun portar: Alexandru Panait (Petrolul Noua Generaƫie)
Golgheterul turneului: Cristian Diƫă – 6 goluri (CS Blejoi)
Cel mai bun jucător: Sorin Bratu (CS Blejoi)
Au fost oferite premii speciale pentru fetele care au participat ȋn echipele băieƫilor: Denisa Dumitru (Petrolul Noua Generaƫie) si Elena Luscan (CS Blejoi 2).