Selecționata AJF Prahova a trecut pe primul loc în grupa din Cupa Regiunilor din care face parte! După remiza cu echipa similară a AJF Giurgiu, în primul meci, acum, în partida jucată marți după-amiază la Păulești, prahovenii au depășit echipa AJF Dâmbovița cu 2-0 (după 0-0 la pauză).
În meciul dintre selecționata AJF Prahova și AJF Dambovița, contând pentru etapa a 3-a din UEFA Regions Cup, jucătorii prahoveni au obținut victoria cu scorul de 2-0 (0-0 pauză), golurile fiind marcate de Cătălin Comnoiu (CS Păulești) , respectiv Andrei Ciobanu – golgheterul ultimelor sezoane din Liga A, acum la Tricolorul Breaza.
Echipa prahoveană a fost condusă de pe bancă, de această dată, de antrenorii Dragoș Mihalache și Iulius Mărgărit, componența acesteia fiind următoarea: Nedelcu Narcis, Trifan Alexandru, Minea Bogdan, Baciu Andrei, Mihăilă Ionel, Micu Vasile, Rusu Andrei, Comnoiu Cătălin, Vintilă Adrian, Vasile Cristian, Ciobanu Andrei, pe parcurs intrând și Gavrilă Cristian, Dumitru Dragoș și Enciu Ionuț.
În urma acestui rezultat, AJF Prahova ocupa primul loc în grupă, la golaveraj, urmând ca returul competiției – faza grupelor- să se desfășoare la primăvară.