În dimineaţa zilei de luni, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Postului Boldești- Grădiștea au fost sesizați că, la domiciliul unei persoane imobilizate la pat, un bărbat forțează ușa de la intrare. Potrivit reprezentanţilor poliţiei prahovene, „imediat a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la imobilul indicat, din localitate. În incinta acestuia a fost găsit un bărbat în vârstă de 60 de ani, care intrase forţând sistemul de închidere al ușii de acces.
Persoana vătămată îi solicitase bărbatului să părăsească locuința, însă aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, acesta a refuzat, ulterior fiind luat din locuință de polițiști. Totodată, din verificări a reieşit că bărbatul găsit în incinta respectivă a mai intrat în locuința persoanei imobilizate fără acordul acesteia, fără a-i crea o stare de pericol, însă prin repetarea acestor fapte, proprietarul a hotărât să apeleze la poliție.
În baza probatoriului administrat față de bărbatul care a pătruns în incintă fără acordul proprietarului a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore (…). În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare de domiciliu în formă continuată.”