În weekend, poliţiştii din cadrul Postului Berceni au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru a-l imobiliza pe un tânăr în vârstă de 21 de ani, care se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul fusese condamnat definitiv pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și lovire sau alte violențe.
Potrivit unei informări a poliţiei prahovene, în ziua de sâmbătă, 16 octombrie a.c., „acesta a fost observat în apropierea locuinței sale de către un echipaj de poliție, iar la vederea oamenilor legii, tânărul condamnat a fugit. Polițiștii au pornit în urmărirea lui, iar după somarea legală și executarea unui foc de avertizare în plan vertical, au tras focuri de armă în direcția fugarului, reuşind să-l prindă. După ce a fost imobilizat, s-a constatat faptul că bărbatul fusese atins de unul dintre gloanțele trase de polițiști, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol. Tânărul urmează să fie încarcerat, în vederea executării pedepsei”.