Miercuri seara, polițiștii din Mizil au fost sesizaţi prin intermediul Numărului Unic „112”, de către un bărbat, că în cartierul Teilor din oraş are loc un conflict între mai multe persoane.
Potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, ” în baza sesizării au fost efectuate verificări, iar în cartierul respectiv a fost identificat un bărbat, care se afla într-o stare vădită de ebrietate, acesta declarând polițiștilor că ar fi fost agresat de alte persoane (…).Din cercetări a reieșit faptul că, unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal (se pare, apelantul -n.n.) ar fi provocat conflictul, iar alți patru bărbați ar fi aruncat cu pietre în autoturismul acestuia și ar fi exercitat acte de violență asupra lui, fără a fi necesară transportarea acestuia din urmă la o unitate medicală.
La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea şi a celorlalţi patru implicaţi în incident, aceştia având vârstele cuprinse între 20 și 34 de ani”.
În urma audierilor, faţă de cei cinci bărbați s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform Legii nr.61/1991, care face referire la încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și a liniștii publice.
Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii orașului Mizil.