Chedra Tax Ploiești a reușit să ”iasă din grupe” și să termine neînvinsă, în timp regulamentar de joc, turneul din Italia la care a participat, EMF Champions League, desfășurat la Rimini!
Ploieștenii, campionii absoluți la mini-fotbal în județul nostru în ultimii ani, au remizat, în grupe, 1-1 cu Szilasi Es ( Ungaria) , debutul în cea mai importantă competiție din Europa a cluburilor de minifotbal fiind unul cu emoții pentru băieții lui Aurel Chelba (marcatorul golului fiind Ciprian Neacșu). Apoi, în meciul 2 al grupei, ploieștenii au remizat și cu Mold Progress – campioana Moldovei, scor 2-2 (goluri Andrei Ciobanu și Alex Bobeică), reușind să ”iasă din grupe”.
În urma rezultatelor din grupă, Chedra s-a calificat în optimile de finală, campioanz din Cehia, Tft Edera Pardubice reușind să elimine echipa noastră la loviturile de departajare (3-3 în timp regulamentar, 4-5 la loviturile de departajare, goluri Neacșu Cipria, portarul Nedelcu Narcis (!!!) și Butufei Vladimir, cehii egalând în ultimul minut de joc)!
Un turneu reușit, o clasare în primele 16 formații din Europa și o experiență unică pentru ChedraTax!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEvenimente
Articolul următorINSTANTANEE din Prahova