Şi Tricolorul Breaza a mai adăugat 3 puncte în dreptul său, dupa un succes la scor... de tenis

În weekend au avut loc meciurile contând pentru etapa a VI-a din Liga A Prahova, derbiul rundei aducând primele puncte pierdute pentru CS Păulești, care a fost învinsă de AFC Bănești, cu 3-1, astfel că, în acest moment, în primul eșalon județean a rămas o singură grupare cu randament perfect – anume CS Cornu.
Astfel, după succesul cu AFC Brebu, scor 2-1, formația lui Dragoș Mihalache a ajuns la 18 puncte adunate, din tot atâtea posibile, iar meciul din etapa viitoare, Atletic United – CS Cornu, chiar că se anunță unul ”de văzut”.
Interesant a fost, tot în ultima rundă, și scorul de la ”Olimpia”, unde Petrolul 95 a dat 7 goluri celor de la Petrolistul Boldești, fapt de neînchipuit acum ceva timp, anume ca o echipă cu pretenții la Liga a III-a să fie ”scoasă din ghete” de o grupare ploieșteană care îmbină experiența câtorva jucători ”trecuți de prima tinerețe” (Bălan, Baciu), cu dorința unor copii, de 17-19 ani, și care, iată, pot să se … ”distreze” pe teren.
Runda 5 a fost o etapă marcată, din păcate, și de abandonul declarat de Avântul Măneciu, la Urlați, unde s-au jucat doar 4-5 minute, până când oaspeții să părăsească terenul! Și, revenind la ideea de mai sus, la fel, dacă spuneai cuiva, acum câțiva ani, că Avântul va ajunge să nu găsească 11 jucători să se prezinte la meciuri, de asemenea, ai fi fost considerat… rupt de realitate! Iată însă că, realitatea și realitățile, se mai schimbă, dramatic chiar!
Rezultatele complete ale etapei au fost următoarele:
CS Cornu – AFC Brebu 2-1
Teleajen Văleni – CS Mănești 2-1
Unirea Urlați – CSC Măneciu 1-0, întrerupt în minutul 4
Tinerețea Izvoarele – CSC Berceni 3-2
CSO Băicoi – CS Brazi 1-0
Petrolul 95 Ploiești – Petrolistul Boldești 7-3
CS Păulești – FC Bănești 1-3
Tricolorul Breaza – AS Strejnic 6-0
Voința Vărbilău – Atletic Băicoi 0-2