Petrolul merge, mâine, la Slobozia pentru un meci cu miză, între două echipe fruntașe, care aspiră la play-off, cel puțin!
Calificate în ”șaisprezecimile” Cupei, pe un trend bun în campionat, ambele formații speră să continue pe trasa bună, meciul fiind programat de la orele 11,00, pe terenul din reședința județului Ialomița, antrenorul Nae Constantin având ceva probleme de lot – Meijers și Huja fiind incerți, în linia defensivă, plus Vajushi, care are ”statut aparte”.

Plopeniul, la primul meci ”acasă”

După un început de sezon slab, cu două meciuri- ambele în deplasare- pierdute (la Blejoi și Hermanstadt), CSO Plopeni ajunge, în runda a treia, la prima reprezentație din acest sezon pe teren propriu, astăzi de la orele 17,00. Nu și în fața propriilor suporteri, pentru că arena ”Gheorghe Șilaev” nu este omologată pentru meciuri cu spectatori… Adversară, AS SR Brașov, formație a ”haiducilor” din fotbalul brașovean, care ține ”spiritul Steagului” viu, dar care trece prin momente foarte dificile, antrenorul Tibi Ghioane demisionând după eliminarea din Cupă (eșec, 2-6, cu Miercurea Ciuc).
Tot astăzi, CS Blejoi merge la Pucioasa, pentru meciul cu echipa gazdă, implicată într-un scandal imens, al vaccinării false! Interesant, Federația Română nu a apărut cu vreo reacție cu privire la meciurile anterioare ale dâmbovițenilor (cum vor fi omologate), dar, cert este că în această etapă Pucioasa este programată să joace, iar Blejoiul poate lega al doilea rezultat pozitiv, în acest context.

Liga A – la runda a șasea

În acest weekend, întrecerea județeană își joacă a șasea etapă, ajungându-se, deja, la o primă ”treime” a turului disputată. Cele mai interesante meciuri pot fi considerate cele dintre Petrolul 95 și Petrolistul Boldești, respectiv CS Păulești – AFC Bănești (ambele se vor juca mâine), programul complet fiind următorul:
– Astăzi, ora 11,00:
CS Cornu – AFC Brebu
CSO Văleni Teleajen – CS Mănești
Ora 17,00:
Unirea Urlați – Avântul Măneciu
Tinerețea Izvoarele – CSC Berceni
CSO Băicoi – CS Brazi

– Mîine, ora 11,00:
Voința Vărbilău – Atletic United
Triclorul Breaza- AS Strejnic
CS Păulești – AFC Bănești Urleta
Petrolul 95 Ploiești – Petrolistul Boldești