În perioada 21-22 august a.c., la Ploiești va avea loc a doua ediție a acțiunilor desfășurate sub genericul “Weekend pe Bulevardul Castanilor”, manifestările incluse în program fiind similare celor care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, Primăria Ploiești a anunțat că a pregătit și pentru acest sfârșit de săptămână o serie de spectacole de teatru, dar şi demonstrații și competiții sportive. Mai exact, cum bulevardul va fi închis circulației autovehiculelor, Clubul Sportiv Municipal Ploiești va organiza activități la care vor participa atât membrii clubului, cât și tineri dornici să facă sport, sub supravegherea antrenorilor secțiilor.
De asemenea, “Târgul cu bunătăți și dichisuri” va fi din nou deschis, urmând ca în cadrul acestuia comercianții să-i întâmpine pe ploieșteni cu dulcețuri, șerbet, turtă dulce, siropuri, limonadă, bunătăți apicole, delicii turcești sau diferite produse tradiționale ori handmade, duminică urmând să fie oferit și un îndrăgit preparat al sezonului – înghețată artizanală cu arome naturale.
Pe de altă parte, mâine, începând cu ora 10.00, pe scena amenajată la rondul II de pe bulevard, actorii teatrului ploieștean le vor oferi copiilor piesa “Pecetea fermecată”, în cursul aceleiași zile, de la ora 19.30, urmând să urce pe scenă artiștii secției Teatrului de revistă “Majestic” , care vor evolua în cadrul unui spectacol-concert, din care nu vor lipsi scenetele umoristice. Momente artistice vor fi și duminică, începând cu ora 17.00, susţinute de grupul vocal „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a municipiului Ploiești. Autoritățile au reamintit faptul că accesul cetățenilor la scena amplasată pe bulevard se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii Covid-19.