V. Stoica

Singurul candidat la funcția de președinte al PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost reales, ieri, șef al organizației în cadrul Comitetului de coordonare județean al PNL Prahova, care a avut loc la Casa Sindicatelor din Ploiești. Prim-vicepreședinți sunt Roberta Anastase și George Ionescu, iar vicepreședinți – parlamentarii Răzvan Prișcă, Alexandru Nazare și Cătălin Predoiu, dar și primarii Marian Măchițescu, Vlad Oprea, Dragoș Niță, Ion Savu, viceprimarul Ploieștiului Daniel Nicodim, consilierul județean Eugen Ionică și vicepreședintele CJ Prahova, Dumitru Tudone, care – de la transferul său de la Călărași în Prahova – a primit toate funcțiile posibile în județul care l-a adoptat.
Aplauze, mesaje anti-PSD, expresii de genul “Avem terenul pregătit și însămânțat!” (Robert Sighiartău) și laudele lui Ludovic Orban, actualul președinte al PNL, la adresa prahovenilor care îl susțin în cursa pentru președinția Partidului Național Liberal, pe scurt, cam acestea au fost alegerile din PNL Prahova.
Exact la ora la care liberalii prahoveni – primari, parlamentari, președinte și vicepreședinte de Consiliu Județean – se lăudau reciproc în sala de la Ploiești, mii de locuitori ai județului se luptau cu inundațiile, cu aluviunile aduse de viituri în gospodării și în locuințe. Despre ei, nimeni nu a spus nimic.