F. T.

Nu avem prea multe date despre tragedia care putea avea loc în seara zilei de 20 iulie a.c., dar ceea ce contează este faptul că un copil în vârstă de numai 10 ani a fost scos din apa unui baraj mulţumită intervenţiei unui bărbat şi a pompierilor prahoveni.
Astfel, potrivit unui comunicat de presă al ISU Prahova, primit în jurul orei 21.30, se specifica: „Operațiune dificilă de salvare a unui copil în vârstă de 10 ani, căzut în fostul baraj din localitatea Poienarii Burchii. Din informațiile primelor echipaje de pompieri sosite la locul intervenției, se pare că un adult a intrat după copil și îl susține. Aceștia se află la aproximativ 50 de metri față de mal. Intervenția este dificilă din cauza debitului foarte mare al apei. La fața locului acționează mai multe echipaje de pompieri, inclusiv cu o barcă pneumatică”.
La aproximativ zece minute de la comunicatul amintit, tot de la pompierii prahoveni s-a primit următoarea informaţie: „Copiul a fost salvat, este evaluat medical. Pompierii i-au scos din apă pe amândoi”.
Nimic de adăugat…