După ce portarul Mihai Cotolan a ajuns la Astra, acesta încheind contractul cu FC Voluntari (club pentru care a debutat în Liga I) și fratele său – Nicolae, s-a întors ”aproape de casă” semnând cu CS Blejoi. ”Nicolae-Cătălin Cotolan este noul jucător al echipei noastre. Deși tânăr, 22 ani, fundașul central vine cu experiența Ligii a 2-a sa întărească linia defensivă” – a anunțat echipa de eșalon trei, CS Blejoi, care reușește a doua mutare interesantă a verii, după aducerea lui Cezar Mihalache (ultima dată la CSA Steaua).
Interesant este că frații Cotolan- Mihai și Nicolae- vor fi… adversari astăzi, într-un amical Astra – CS Blejoi, programat la Ploiești, pe stadionul din ”9 Mai”.

Plopeniul a învins pe CS Păulești

O altă divizionară C prahoveană, CSO Plopeni, a obținut prima victorie sub comanda lui Daniel Dumitrache, înainte de debutul oficial în Cupa României (programat săptămâna viitoare la Poștia Câlnău – Buzău). CSO Plopeni a învins pe CS Păulești cu 1-0, pe stadionul” Gheorghe Șilaev”, miza pentru formația plopenară fiind completarea lotului, cât mai rapid, pentru a alinia un unsprezece competitiv la Cupă. Revenirile în teren ale lui Huza, Puiuleț și Crăciun au reprezentat principalele noutăți în formula gazdelor.