Formația de Liga a III-a, CS Blejoi pare să prindă… ”gustul înfrângerilor”, prestațiile slabe din 2021, în returul de campionat, nefiind, iată, întâmplătoare.
După ce a fost învinsă de Astra și Tricolorul Breaza (în memorialul Doru Matei, de la Breaza, cu scorurile de 2-1, respectiv 3-0, în partide desfășurate pe durata unei singure reprize), elevii lui Răzvan Vlad au ”bifat” un alt eșec clar, de această dată, într-un meci jucat pe parcursul a 105 minute, tot în fața Astrei. A fost 4-1 pentru echipa de eșalon secund, în amicalul desfășurat pe arena din ”9 Mai”, chiar dacă în echipa blejoiană au evoluat ultimele achiziții, consacrații Nicolae Cotolan și Cezar Mihalache, plus o serie de jucători de la Petrolul, eșecul neputând fi evitat.
Cum pentru echipele din Liga a III-a, startul sezonului este încă departe, undeva peste o lună (exceptând meciurile din Cupa României, care, oricum, sunt un fel de… amicale cu barem mărit), mai este timp de retușuri, dar, clar, cei de la Blejoi trebuie să-și pună niște semne de întrebare cu privire la cum va arăta viitorul sezon.