Patru atleţi ai Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, însoţiţi de antrenorul Robert Munteanu, fac parte din delegaţia care va reprezenta România la Campionatul Balcanic de Ştafete, care va avea loc, sâmbătă şi duminică, în Turcia, la Erzurum.
Este vorba despre Petre Nicolae Rezmiveş, Cristian Roiban, Constantin Andonii şi Florin Nica, primii doi urmând să facă parte din ştafeta de 4×100 metri, iar ultimii doi din cea de 4×400 metri. Convocările vin şi ca urmare a evoluţiilor pe care cei patru le-au avut la Campionatele Naţionale de Seniori desfăşurate în weekend pe „Cluj Arena”, Rezmiveş şi Roiban fiind vicecampioni la 4×100, iar Nica şi Andonii, campioni naţionali cu ştafeta de 4×400 metri.
Delegaţia României va fi condusă de Robert Munteanu şi are în componenţă 12 atleţi.

Atleţi prahoveni, şi în lotul României de la Balcaniada U20

De asemenea, şi în delegaţia României care va lua parte la Balcaniada juniorilor U20 au fost incluşi reprezentanţi prahoveni.
Astfel, Andrei Niculiţă, de la Clubul Sportiv Şcolar Ploieşti, va participa la probele de 400 m şi de ştafetă 4x400m, acesta fiind însoţit şi de către profesoara sa de la clubul ploieştean, Maria Andrei, prezentă în stafful tehnic al delegaţiei tricolore.
Andreea Lungu (proba de aruncare a discului) şi Marius Vasile (probele de aruncare a discului şi a greutăţii), de la CSŞ „Constantin Istrati” Câmpina, sunt ceilalţi doi reprezentanţi din Prahova incluşi în lotul naţional, aceştia fiind pregătiţi de profesoara Mihaela Marin, coordonatoarea clubului câmpinean.
Balcaniada U20 va avea loc tot în Turcia, la Istanbul, sâmbătă şi duminică.