După o promovare din Liga A în Liga 3 și un sezon petrecut cu rezultate peste așteptări, la nivel național, tehnicianul echipei CSO Plopeni – Iulius Mărgărit a ales altă ”provocare”. Astfel, Mărgărit se desparte de Plopeni, oficial, alegând să meargă în Liga A Prahova, la Tricolorul Breaza, formație care, prin aducerea acestuia pe banca tehnică, își depune serios candidatura la câștigarea viitorului sezon, știut fiind și că, în general, Iulius nu vine ”cu mâna goală”, fiind posibil ca după el să meargă și o serie de jucători importanți la nivel județean, care l-au urmat peste tot unde a fost. .
Plopenarii nu au stat cu mâinile în sân, cum se spune, imediat fiind stabilit numele viitorului technician, Daniel Dumitrache, antrenor cu licența A, fiind ales pentru a duce mai departe activitatea echipei finanțate, în principal, de Primăria Plopeni.
Dumitrache – fost secund al lui Valeriu Răchită la aproape toate echipele unde acesta a activat în ultima perioadă, s-a aflat în ”anturajul” echipei din Plopeni în ultimii ani, mai tot timpul alegerea sa fiind ”la îndemână”, din toate punctele de vedere.