Deputatul PSD de Prahova Rodica Paraschiv, și-a arătat nemulțumirea față de lipsa de transparență a Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, condus de Claudiu Năsui. “Ce se întâmplă cu Salina Slănic? Ce ascunde opacitatea ministrului Claudiu Năsui și de ce transparența este doar o iluzie?


În 7 aprilie, transmiteam oficial o interpelare pe adresa ministrului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Claudiu Năsui, în care solicitam – ca reprezentant al prahovenilor în Parlamentul României – detalii despre viitorul Salinei Slănic, sucursală a Societății Naționale a Sării – SALROM.
Conform regulamentului, Ministerul Economiei era obligat să răspundă întrebărilor transmise până la data de 28 aprilie.
Termenul-limită a trecut de mult. Suntem în 12 mai, iar principala preocupare a ministrului Năsui este schimbarea tuturor membrilor Consiliilor de Administrație ale companiilor care mai sunt în subordinea/în coordonarea/sub autoritatea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Ce se va alege de Salina Slănic? Vor fi făcute investițiile mult-așteptate?”, sunt întrebările la care deputatul PSD de Prahova, Rodica Paraschiv, așteaptă răspunsuri de la responsabilii ministerului menționat.