Pe terenurile Centrului Național de Tenis al Federației Române de Tenis au jucat cele mai bune jucătoare și cei mai buni jucători ai României la categoria de vârstă U12, în cadrul Selecției Naționale la această categorie de vârstă, oferind meciuri spectaculoase, dramatice, de o calitate extraordinară.
În turneul băieților, în faza semifinalelor, au ajuns primii patru jucători din clasamentul național, prahoveanul Eric Niță, Laurențiu Badea, Vlad Sandu și Erik Neacșa.
Eric Maximmilian Niță, jucător legitimat la S&F Tennis System Club Sportiv de Tenis din Păulești, pregătit de tatăl său, Ștefan Niță, și, ca preparator fizic, de Robert Munteanu (antrenor federal în cadrul forului național de atletism), a avut nevoie de trei seturi atât în semifinale, cât și în finală, însă și-a adjudecat ambele partide.
În semifinale, Eric a revenit de la 0-6, pentru a câștiga următoarele două seturi, cu 6-4, 6-3, în disputa cu Laurențiu Badea, de la CS Major București. Adversar în ultimul act i-a fost Vlad Cătălin Sandu, de la CS Dinamo București, care l-a învins în semifinale, scor 6-1, 6-2, pe Erik Adrian Neacșa, de la Asociația Tenis Club Victor Hănescu.
Vlad Sandu a câștigat primul set cu 6-4, dar Eric a egalat după un set câștigat în tie-break, 7-6 (4), pentru ca în setul decisiv tânărul jucător prahovean să se impună cu un categoric 6-1.
În finala pentru locul 3, Laurențiu Albert Cristian Badea a trecut, cu 6-3, 6-2, de Erik Adrian Neacșa.
La feminin, s-a impus Maia Ilinca Burcescu, sportiva de la CS Dinamo București trecând în finală, scor 6-0, 6-1, de Ștefania Boian, de la ACS Tennis Team București.