Echipa de baschet U15 băieți de la CSȘ Ploiești a reușit să-și adjudece medaliile de argint la nivel național, după Turneul Final la care a participat, săptămâna trecută, desfășurat la Arena de Baschet din București. Elevii pregătiți de profesorul Ionuț Ivan au ajuns la Turneul Final după un parcurs perfect, câștigând toate cele zece partide disputate în actualul sezon. La Turneul Final, CSȘ Ploiești și-a continuat evoluțiile bune, câștigând toate meciurile din Grupa B: cu Laguna București 84-61, cu Îngerii Băniei Craiova 66-38, cu Leii București 57-54. Astfel, a jucat în semifinale cu a doua clasată din Grupa A, U-BT 1 Cluj-Napoca, impunându-se, și de această dată, scor 71-60, ajungând în finala competiției.

George Angelian și Codruț Dinu

În ultimul act, ploieștenii s-au confruntat cu Dan Dacian București, echipă care s-a dovedit mai puternică, formația din Capitală desprinzându-se încă din primul sfert al finalei, adjudecat cu scorul de 25-10. De aici totul a curs în favoare echipei Dan Dacian, care a câștigat toate sferturile până la finalul meciului. George Angelian a fost cel mai bun ploieștean cu 13 puncte și 18 recuperări. Codruț Dinu a înregistrat 10 puncte și 10 recuperări. De altfel, cei doi jucători ploieșteni s-au regăsit și în cel mai bun 5 al Turneului Final, George Angelian primind și premiul pentru cel mai bun recuperator (78 recuperări), iar Codruț Dinu fiind considerat cel mai de perspectivă jucător.

U-BT 1 Cluj-Napoca a câștigat medaliile de bronz, după ce s-a impus în finala mică, scor 87-73, în fața lui ABC Laguna.
Lotul de jucători al echipei vicecampioane de la CSȘ Ploiești: Robert Pătraru, Davin Ion, Rareș Mihalache, Bogdan Ion, Andrei Velcea, Manthopoulos Christos, Andrei Duță, George Angelian, Răzvan Popa, Codruț Dinu, Armand Suciu. Staff tehnic: Ionuț Ivan (antrenor principal), Robert Munteanu și Ovidiu Coniac (antrenori secunzi).