Petroliștii își vor încheia, duminică, seria jocurilor susținute pe teren teren străin în acest campionat, deplasările reprezentând cam singurul punct forte al unui sezon ratat. Formația pregătită de către Octavian Grigore o va întâlni pe Unirea Slobozia, într-un meci ce va începe la ora 12.30, fiind transmis de către Digisport, Looksport și Telekomsport.
După ce, miercuri, au tranșat, tot în deplasare, duelul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, consolidându-și, astfel, poziția din fruntea Grupei B de play-out, „lupii” s-au întors, din ziua următoare, la antrenamente.
Astăzi este programată plecarea spre Slobozia, Octavian Grigore având, și de această dată, destule probleme de efectiv. Astfel, fundașul central Bart Meijers, cel care a suferit o accidentare la Tg. Jiu, a intrat pe lista indisponibililor, una care îi mai cuprinde pe Romario Moise, Kitanov, Mitrea, Balint sau Bogdan Vlad, alături de mai vechii absenți Enache și Salifu. Revine, în schimb, Marian Huja, tânărul apărător antrenându-se, ieri, la capacitate normală, alături de coechipierii săi.

Adrian Nicolae, convocat la reprezentativa „U18”

Pentru jocul de la Slobozia nu va fi disponibil nici Adrian Nicolae, fundașul central fiind convocat pentru o acțiune a echipei naționale „Under 18”. Lotul se va reuni astăzi la Buftea, pentru un stagiu de pregătire ce se va întinde până pe 27 aprilie și va cuprinde și un joc școală.