Echipa de baschet băieţi U18 a CSM Ploieşti și-a asigurat prezența în faza semifinală a Campionatului Național, după ce a participat la cel de-al doilea turneu al sezonului, desfășurat în Sala Sporturilor din Blejoi. CSM Ploiești a făcut parte din Grupa C, alături de o altă echipă prahoveană, Sevlar Ploiești, precum și de ABC Laguna Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti. Băieţii pregătiţi de Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu au avut, din nou, evoluţii foarte bune, reuşind să repete bilanţul de la primul turneu – două victorii şi o înfrângere – şi să se califice la faza semifinală a campionatului, care se va desfăşura tot sub forma unor turnee, în perioada 24-25 aprilie.
CSM Ploieşti a câştigat ambele meciuri disputate în prima zi a turneului de la Blejoi, cu CSA Steaua Bucureşti (scor 63-57) şi cu CS Sevlar Ploieşti (scor 80-70), după care a cedat duelul cu ABC Laguna Bucureşti (scor 51-70), în contextul în care coordonatorul Mihai Comănescu nu a putut juca din cauza unei accidentări, iar alţi doi jucători importanţi, Odysseas Iancu şi Iulian Geangu, au acuzat probleme medicale şi au evoluat foarte puţin.
Lotul de jucători pe care antrenorul Ionuţ Ivan l-a folosit în cele trei partide a fost următorul: Iulian Geangu, Mihai Stănescu, Daniil Odysseas Iancu, Mihai Comănescu, Cristian Velcea, Alexandru Chirilă, Luca Ştefan Dănescu, Tudor Ferecuş, Vlad Andrei Baştină şi Cristian Muşuroia.
În schimb, CS Sevlar Ploiești, după un prim turneu cu două victorii și două înfrângeri, a înregistrat acum o victorie (cu Steaua București, scor 78-74) și două eșecuri (cu CSM Ploiești, scor 70-80, și cu ABC Laguna București, scor 55-83).