Astăzi, de la orele 17,00, pe stadionul ”Gheorghe Șilaev”, din Plopeni, avem parte de un duel mai mult decât interesant, cu dublă semnificație: orgoliul local, pe de o parte, respectiv interesul de a accede la barajul de promovare, de pe poziția a doua a ierarhiei din C5! CSO Plopeni – CS Blejoi este partida în care fiecare ”tabără” are atuurile ei. Gazdele, cu un parcurs de regularitate în clasament, unde au adunat 20 de puncte, fiind ”în preajma podiumului”, chiar dacă în ultima rundă au pierdut, în deplasarea de la Târgu Secuiesc. Oaspeții – CS Blejoi, într-un declin greu de explicat, fără vreun punct câștigat în cele patru meciuri disputate din 2021, cu șanse mari, totuși, la locul 2 – pe care încă îl ocupă, cu 23 de puncte, trupa lui Răzvan Vlad fiind ”la mâna ei” pentru a merge alături de Corona la meciurile de baraj.
Un meci interesant din toate punctele de vedere, care poate decide ierarhia finală în partea ”care contează”, pentru că doar lupta pentru locul doi contează în acest moment, în noile condiții, în care FRF a decis să nu mai retrogradeze nimeni.

Astra 2 joacă mâine

Cealaltă echipă prahoveană din acest eșalon, Astra 2, are parte de o deplasare un pic atipică, din punct de vedere al zilei de disputare a meciului, evoluând mâine la Brașov, contra celor de la Kids Tâmpa! Asta după ce brașovenii au obținut acordul de a muta meciul pe stadionul ”Tineretului”, arena ”ICIM”, pe care o utilizau în mod uzual fiind, deocamdată, impracticabilă. Iar pe stadionul ”principal” din Brașov astăzi este programat un alt meci din serie – AS SR Brașov – KSE Tîrgu Secuiesc, ultima întâlnire a acestei runde, cu numărul 15 (din 18 câte va avea sezonul) se va juca duminică (orele 14,00).