Petrolul Băicoi atacă promovarea cu… un luptător de K1!; Goluri şi eliminări la Breaza
După mai bine de un an de pauză, coronavirusul a fost ”învins” și la județ, Liga A Prahova reluându-și întrecerea cu patru echipe la start, miza principală fiind prezența la barajul de promovare pentru Liga a III-a.
După eforturi deosebite din punct de vedere organizatoric, atât din partea AJF Prahova cât și a cluburilor implicate, s-a jucat ”în maximă siguranță” prima rundă, una echilibrată, după care nu avem … nicio favorită!
Derbiul dintre Tricolorul și AFC Bănești a avut de toate, două goluri de fiecare echipă, Răzvan Catană – achiziția ”de cinci stele” a brezenilor fiind primul golgheter al Ligii A, câte o eliminare de echipă, centralul Amorăriței trimițându-i la cabine pe Ov. Gheorghe, de la gazde, respectiv Vintilă, de la Bănești.
La Băicoi a fost tot egal, de asemenea, în derbiul ”petrolistelor”, împărțindu-se punctele ”frățește”. La gazde a ieșit în evidență apariția luptătorului profesionist Bogdan Stoica (foto), cel care, după ce a combătut în gale de K1, MMA și alte ”bătăi”, a ajuns acum în fotbalul județean prahovean, transferat de la Dunărea Giurgiu – ultima sa echipă. Stoica a dat piept cu ”familia Chiriță”, tatăl, Daniel, și fiul, Alexandru, evoluând în același timp pentru echipa ploieșteană, care se anunță, la rândul ei, o ”nucă tare”.
Vedem, mâine, în etapa a doua, ”coafura” cui rezistă mai bine și care va fi prima… favorită a Ligii A!?

Etapa 1, rezultate:
CS DP Petrolul Băicoi – Petrolul 95 0-0
Tricolorul Breaza – AFC Bănești Urleta 2-2
Au marcat: Catana (34 penalty, 71)/Rosu (6), Puchea (52)

Etapa a 2-a, mâine, miercuri, 21 aprilie, ora 17,00:
Petrolul 95 Ploiești – AFC Bănești Urleta
CS DP Petrolul Băicoi – Tricolorul Breaza