Ultima etapă a sezonului regular din cadrul Ligii 2 a fost programată să se dispute duminică, de la ora 15.00. FC Petrolul va juca, în deplasare, cu Universitatea Cluj și, din păcate, cu doar un singur punct obținut din precedentele două confruntări, șansele formației ploieştene de a prinde un loc calificant în faza play-off ţin mai mult de … matematică, decât de fotbal.
Practic, pentru a continua cursa pentru promovare, „lupii” au nevoie de victorie pe „Cluj Arena”, dar și de un joc favorabil al celorlalte rezultate, cumulate, în contextul în care trebuie să depășească cel puțin cinci echipe în clasament!
Sub comanda lui Octavian Grigore, cel care asigură, deocamdată, interimatul, petroliștii pregătesc, în aceste zile, meciul de la Cluj, antrenamentele desfășurându-se la Pleașa. Din efectivul „galben-albaștrilor” nu face parte portarul Nicolai Cebotari, cel care, în această perioadă, a fost convocat la echipa națională de seniori a Republicii Moldova, pentru jocurile oficiale, din preliminariile Campionatului Mondial, cu Insulele Feroe, Danemarca și Israel. De asemenea, pentru întâlnirea de duminică nu va fi disponibil nici vârful de atac Valentin Balint, acesta ajungând la patru cartonașe galbene stagionale, fiind, astfel, suspendat.