Petroliștii vor susține, astăzi, ultimul joc din 2020, pe terenul Unirii Slobozia. Partida va începe la ora 12.00 și va conta pentru etapa a 15-a a eșalonului secund, fiind televizată de către Digisport, Telekom Sport și Look Sport.
„Lupii” se pregătesc să tragă cortina peste un sezon de toamnă slab, în care au ajuns în postura unei echipe care vrea să… promoveze, deşi este pe “minus” în clasamentul adevărului, după cinci victorii, trei remize și alte cinci înfrângeri
La patru puncte distanță de ultimul loc care permite accesul în faza play-off, meciul de la Slobozia nu este doar unul care să puncteze la ultima impresie din 2020, ci și unul extrem de important în economia luptei pentru atingerea obiectivului propus. Victoria este absolut necesară, pentru ca distanța față de echipele ce vor continua cursa promovării să rămână în limite rezonabile și să poată fi recuperată în cele șase jocuri ce mai rămân de disputat, la primăvară, din sezonul regular.
În campionat, „lupii” vin după trei partide consecutive fără victorie, dar au câștigat ultimul meci oficial susținut, cel cu Ceahlăul, în Cupa României.
Elevii lui Viorel Moldovan au efectuat, ieri, un antrenament la Blejoi, înainte de plecarea spre Slobozia. Pentru tehnicianul petroliștilor problemele de efectiv sunt aceleași ca și la ultima confruntare, Diarra, Enache și Matiș fiind accidentați, în rest tot lotul fiind valid.
Întâlnirea de astăzi va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Vlad Băban (Iași) – Marius Bălan (Dej) și Petrică Ionuț Cîmpeanu (Cluj Napoca), arbitru de rezervă urmând să fie Andrei Baciu (Botoșani). Ca observatori au fost delegați Marcel Savaniu (Brașov) și Stan Prodan (Alexandria).
Iar în cazul unui rezultat negativ, pentru mulţi jucători poate fi ultima “apariţie” în galben-albastru! Poate şi pentru Viorel Moldovan…