Echipa de volei masculin Arcada Galați s-a calificat în optimile de finală ale Cupei CEV la volei masculin, după ce a ratat prezența în grupele Ligii Campionilor. În lotul gălățenilor se regăsește și ploieșteanul Liviu Cristudor (nr. 15), libero, component și al echipei naționale. În plus, formația din Galați este antrenată de Sergiu Stancu, antrenor care și-a început cariera de tehnician la Ploiești, cu Tricolorul LMV, club alături de care a câștigat campionatul și Cupa României.
Arcada a pierdut meciul retur din 16-imile de finală din Cupa CEV, în deplasare, cu echipa bulgară Montana Volley, scor 3-2 (25-18, 16-25, 25-20, 21-25, 15-9), însă a avansat grație victoriei din tur, în care se impsese în minimum de seturi. În optimile de finală, reprezentanta României se va confrunta cu formația olandeză Groningen. Meciul este programat pe data de 16 decembrie, la Moscova, în Rusia, unde se va disputa turneul în urma căruia se va stabili una dintre semifinalistele competiției.
Câștigătoarea dintre Arcada și Groningen va juca, în ziua următoare, cu învingătoarea dintre gazda turneului, Dinamo Moscova, și Vojvodina Novi Sad, din Serbia.