Nu avea permis de conducere şi conducea sub influenţa alcoolului!

F. T.

O tânără în vârstă de numai 18 ani a murit în dimineaţa zilei de joi, 8 octombrie, pe DN1 A, în urma unui accident rutier, produs pe raza localităţii Cocorăţii Colţ, la kilometrul 54 + 500.
Acest lucru l-am scris şi în ziarul de ieri, amintind că autoturismul în care era victima a luat foc, din acesta reuşind să se salveze două persoane.
Poliţia prahoveană a venit cu noi precizări în legătură cu acest tragic eveniment. Astfel, potrivit unui comunicat al IPJ Prahova,”în urma cercetărilor efectuate de către polițiști a fost identificată persoana aflată la volanul autoturismului implicat în accidentul de pe DN1A, km 54+500m. Acesta este un bărbat în vârstă de 32 de ani care, din cercetări, a reieșit că nu deține permis de conducere. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”.
Reamintim că, potrivit informaţiilor primite iniţial, în zona respectivă – Cocorăştii Colţ – , pe sensul de mers către Ploieşti, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, după care a luat foc.
Doi bărbaţi – cu vârstele de 32 (cel mai probabil, şoferul autoturismului) şi, respectiv 34 de ani – au reuşit să se slaveze, ieşind din maşină, însă tânăra în vârstă de 18 ani a murit cu zile.