Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași, astăzi, ora 18,45

Formaţia ploieșteană ”atacă” primele două poziții ale clasamentului, într-o ”perioadă” în care programul competițional a fost un bun ”aliat”, elevii lui Viorel Moldovan întâlnind echipe accesibile, fără contracandidate directe la promovare, care ”vor veni la rând” mai târziu.
Astăzi, la Ploiești vine Dunărea Călărași, echipă cu care galben-albaștrii nu au avut probleme nici în ultima ediție de campionat, învingând-o de două ori, oaspeții având mari probleme financiare, după retrogradarea din Liga I, fiind la ”limita” depunctării aproape în fiecare săptămână, din cauza restanțelor accumulate.
Petrolul – care vine după 3 victorii consecutive – are o singură problemă de lot, importantă însă – Valentin Balint fiind suspendat (a primit o etapă de suspendare și o amendă de 570 lei, după cartonașul roșu încasat la Miercurea Ciuc), problemă peste care se poate trece însă, Moldovan având de unde alege un prim unsprezece competitiv, în condițiile în care are un lot de peste 30 de jucători.
Arbitrii partidei din această seară sunt Bogdan Dumitrache (București), ajutat de Cosmin Bojan (Tg. Mureș) și Gheorghiță Bălan (Pitești).

Liga Elitelor, decimată de Covid 19!

Petrolul începe campionatul în Liga Elitelor, la Under 19 și Under 17, unde ploieștenii merg la FCSB, duminică, în runda de debut a noului sezon. Problemele sunt însă mari, nu mai puțin de 11 jucători din cadrul clubului ploieștean, juniori, fiind depistați pozitivi la testul de detectare a Covid 19!
Altfel, Petrolul a semnat un nou junior, Rafael Popovici-Ciatău (foto), jucător născut în aprilie 2004, care provine de la CSM Oradea, el fiind direcționat către echipele de juniori ale „galben-albaștrilor”.7-fcp-junior