Mariah Carey a anunţat lansarea, în data de 2 octombrie, a unui album de compilaţii şi remixuri intitulat „The Rarities”, care va cuprinde, printre alte „rarităţi”, un duet cu Lauryn Hill, relatează Agenţia EFE, preluată de Agerpres.
Albumul, cel de-al optulea al divei americane, va fi lansat cu ocazia împlinirii a 30 de ani de carieră muzicală a cântăreţei, care a debutat în 1990 cu materialul discografic „Mariah Carey”.
Deşi nu au fost oferite alte detalii, unele publicaţii precum Billboard informează că noul album cuprinde 15 remix-uri printre care şi o piesă inedită, „Save The Day”, înregistrată în colaborare cu Lauryn Hill.
„The Rarities” include şi un disc cu înregistrări live de la concertul pe care Mariah Carey l-a oferit în anii ’90, la Tokyo Dome, când a interpretat cântece devenite clasice, precum „Emotions” sau „Fantasy”.
Interpreta şi compozitoarea unor cântece ca „My All” a fost foarte activă în ultimul an, punând la dispoziţie pe platformele de streaming albumul său „Glitter”, după 19 ani de la lansare.
Se preconizează, de asemenea, ca artista să-şi publice, la 29 septembrie, autobiografia intitulată „The Meaning of Mariah Carey”.
În vârstă de 50 de ani, Mariah Carey a devenit recent singura artistă din istorie prezentă în topul muzical american timp de patru decenii la rând cu hitul „All I Want for Christmas Is You”.