F. T.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, „având în vedere creșterea exponențială zilnică a numărului de persoane infectate, cu preponderență în anumite zone sau localități și ținând cont de problemele constatate în privința respectării măsurilor de prevenție, programul de lucru cu publicul al operatorilor economici se modifică.
Astfel, la nivelul județului Prahova, terasele, cluburile, barurile și alte asemenea spații special destinate activităților de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice dispuse în exteriorul clădirilor, nu pot începe activitatea înainte de orele 06.00 și nu își pot prelungi activitatea după orele 23.00. Totodată, această modificare este adresată și operatorilor economici care desfășoară activități de jocuri de noroc”.
Măsura a intrat în vigoare începând de ieri, 2 august, orele 12.00, și se aplică pentru o perioadă de 14 zile, Comitetului Național pentru Situații de Urgență putând prelungi această perioadă.